2013

Så där ja........Då går vi in i ett nytt år fullt med nya möjligheter (låter klychigt men det är ju faktiskt så det är, det blir vad vi gör det till! :) ), där jag bland annat kommer att få ställa mig på egna ben, ta examen och säga Hej då till studentlivet!... konstigt, läskigt och spännande! Dessutom har jag blivit erbjuden att utbilda mig till pilatesreformer instruktör tillsammans med Nanna på Iksu i början av Januari vilket känns superkul och någonting som jag verkligen ser fram emot!
 
Fick inleda det nya året på ett fantastisk sätt tillsammans med Sara, Erik, Björn, Kajsa och Isac! Det bjöds på riktigt god mat och som vanligt några hyfsat crazy lekar! :P bland annat, vi kan kalla den Pennan-i-mummen-golf! :P
Här ligger Kajsa ute i Sara och Eriks trappuppgång med målet, att få in bollen till tvättstugen!
 

Har tyvär dragit på mig en skit förkylning, så försöker bara göra allt jag kan för att vila upp mig och bli frisk så snart som möjligt! Så just nu får träningen tyvär läggas åt sidan för en stund, för en sak jag har lärt mig under alla år är att det bara är dumheter att träna om man är sjuk, man blir bara sjukare och det tar längre tid att bli frisk! :) Så det jag ska pyssla med idag är lite brödbak och krypa ned i ett varmt bad! :) 
 
Imorgon börjar vardagen ta lite fart igen, jobb på Rabalder och ta tag i det sista inför slutseminariumet för den sista kursen! :)
 
Hoppas ni haft en bra jul och Nyår!!
Kraam!
 
 
 
 
 

myhomerun.blogg.se

En förkärlek för träning och matlagning!

RSS 2.0