Fartlek och helg planering!

Gissa om jag har var sugen på att springa idag! ;)
Min pulsklocka som har vart på lagning kom igår och jag fick dessutom en helt ny klocka!
förmodligen var den andra så illa där an att det inte fanns mycket till att laga! 
Men med en helt ny klocka att testa var jag taggad till tusen idag! det blev en klassiker , fartlek! 
 
Passet:
-Uppvärmning, lätt jogg 15 min
Fartkelen:
Fartlek innebär som det låter att leka med farten när du springer, en riktigt rolig intervallform faktiskt.
Du väljer en tid du ska springa jag valde 20min. Under denna tid är du i konstans rörelse.
Du springer i intervaller som ligger mellan ca. 40sek-2min. Under intervallerna drar du upp ett tempo som du orkar hålla hela tidenen. Vilan ska vara hälfen av den tid du sprang föregående intervall, dock minst 30sek.
Under det här passet får jag verkligen upp flåset och hjärtat får pumpa och det är dessutom perfekt att springa ute i skogen. För mig fick det bli runt nydalasjön!
- Nedjogg 10min
 
Det är så skönt att  ha tillbak klockan,Jag kan se precis hur långt jag sprungit, vilken puls jag haft under de olika intervallerna plus vilket tempo jag har hållit. Klockan heter Garmin Forerunner 110w och jag kan verkligen rekomendera den!
 
Nu sitter jag och väntar på att syrran snart ska komma! :) hon har vart på kurs här i Umeå och ska vara här ända tills på lördagmorgon! :) OM vi kommer att prata i munnen på varandra, det är vi specialister på och speciellt när vi inte träffats på länge! :)
Imorgon blir det frukostmöte på rabalder inför kommande vecka med "Umeå Fashion week". Vi kommer dels att ha modeller på catwalken och dela ut checkar med 20% i butiken! om du vill veta mer om fashion week kolla in http://www.umeafashionweek.se/static/sv/100/
På Lördag åker vi tjejer som jobbar på Rabalder till Stockholm på en liten Weekend med shopping och andra trevligheter tillsammans, tror det kommer bli en toppen helg med mycket skratt och skitsnack! ;) PLUS att vi får bättra på våra höst och vinter garderober! ;)
 
 
Nu ska jag fixa här lite innan syster yster kommer!
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

myhomerun.blogg.se

En förkärlek för träning och matlagning!

RSS 2.0