Vilodag!

 
Hallå där!
Idag har det vart en träningsfri dag. Jobbade mellan 9.45-15 på rabalder efter det mötte jag upp mamma och vi tog bussen till Iksu spa för att  unna oss lite härlig lördagsavkoppling! :) Tanken var att vi skulle gjort det igår men då hann vi inte med det, vi råkade visst fastna på stan! På spa blev det allt från lite simning, varma källor, vanlig bastu och ångbastu samt min egna personliga favorit  solrummet, där man får ligga i solstolar och får tillskott av D-vitamin genom speciella lampor, vilket vi här uppe i norr har behov av under den kalla och lite mörkare delen av året . När man lägger sig ned och blundar kan man verkligen drömma sig bort till en solig och varm strand.
 
 
När vi åkte hem var vi lagomt möra och härligt varma i kroppen. Väl hemma blev det att testa ett pizza recept på tortillabröd till middag
 
 
Ingridienser - 4 port
1 dl mango churtney
1 dl tomatpure
1 dl chilisås
1/2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
2 palsternackor
1  paprika
2 dl champinjoner
1 msk smör
4 st kyclingfiléer
1 msk örtsalt
4 tortillabröd
150 g riven mager ost
 
Gör Så här:
Sätt ugnen på 250 grader. Blanda mango churtney, tomatpuré, chilisås, salt och svartpeppar i en skål. Skala och skär palsternackorna i riktigt tunna skivor, hacka även paprika och champinjoner. Stek dem mjuk i smör. Dela kycklingfilén mindre bitar, stek och krydda med salt och grillkrydda.  Lägg tortillabröden på ugnsplåtar och bre på tomatröran. Toppa med kyckling, grönsaker och riven ost. Grädda pizzorna i 5 – 10 minuter.
 
Pizzan blev mkt god och den gick dessutom snabbt att göra eftersom att ingen deg var tvungen att jäsas eller förberedas. Jag la även till lite ruccola till serveringen, det tycker jag ger lite extra krydda! :) Imorgon åker mamma hem till Boden igen, så ikväll ska vi bara rå om varandra! :) Och imorgon är det dags för premiären av tärningsintervallerna, det blir spännande!
 
Ha en toppen kväll!
Kram
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

myhomerun.blogg.se

En förkärlek för träning och matlagning!

RSS 2.0